Om os

Om os

Landhønseringen er stiftet den 24. april 2018 af en gruppe tidligere medlemmer af Specialklubben for Danske Landhøns. Gruppen består af medlemmer, der ønsker at arbejde for landhønsesagen uden indflydelse fra Danmarks Fjerkræavlerforening for Racefjerkræavl.

Vores forening er for alle, der interesserer sig for Danske Landhøns, store såvel som dværge samt alle farvevarieteter.

Landhønseringen dyrker det faglige og kammeratlige og hjælper og giver plads til hinanden. Nye medlemmer skal opleve en positiv ånd, når de melder sig ind og vælger selvfølgelig Landhønseringen fordi det faglige niveau her er højest.

Landhønseringen vil efterleve vores nationale forpligtelse overfor FAO til, at bevare Danske Landhøns, og ønsker at være førende i forhold til bevaringsavl.

 

Vi vil i forhold til bevaringsavlen arbejde med de ”oprindelige” varieteter. Her tænkes på Store Brune Danske Landhøns og Store Brune Lutter.

 

Bestyrelse


Landhønseringens bestyrelse:
Tina (20 77 35 00)
Poul (51 16 14 32)

Ole (30 59 20 05)

Jim (22 85 20 35)
Rudi (25 35 64 18)

                                                            


Bevaringsavl

Vil man deltage i bevaringsavlen med sine Store Brune Danske Landhøns eller Store Brune Lutter, skal man henvende sig til Landhønseringens kasserer Jim Møller Jensen på tlf.: 22 85 20 35 eller jim.m.jensen@energimail.dk. Eller du kan også læse mere her